SABEU QUÈ?

Vet aquí que un bon dia,una de les meves filles va decidir - per mí - que jo faria un blog de cuina i com que sempre m'ha agradat
molt estar a prop dels fogons, vaig acceptar. Encara que a la meva edat - en tinc 86 -no crec que pugui ajudar ningú i que potser en els blogs de cuina ja s'ha dit tot, aquí estic i aniré escrivint tot el que he fet durant aquests anys.

dimarts, 9 de juliol del 2013

BOLES DE PATATA

INGREDIENTS
  • 1 kg. de patates
  • 1/4 de carn picada,meitat de porc i meitat de vedella
  • 1 ou
  • farina de galeta

PREPARACIÓ

Pelar i bullir les patates.Quan són cuites aixafar-les bé amb el passapurés.
Fregir la carn.
Quan el puré encara és tebi, agafar-ne un grapat i posar-lo al palmell de la mà fent cassola i a dins posar-hi una mica de carn, tapar amb més patata  fent una bola amb les dues mans.
Quan són totes fetes, passar per ou batut i arrebossar amb la farina de galeta.
Fregir en oli abundant i ben calent.

Als meus néts els agraden molt, i he pogut comprovar que als besnéts, també

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada