SABEU QUÈ?

Vet aquí que un bon dia,una de les meves filles va decidir - per mí - que jo faria un blog de cuina i com que sempre m'ha agradat
molt estar a prop dels fogons, vaig acceptar. Encara que a la meva edat - en tinc 86 -no crec que pugui ajudar ningú i que potser en els blogs de cuina ja s'ha dit tot, aquí estic i aniré escrivint tot el que he fet durant aquests anys.

diumenge, 31 d’agost del 2014

SPAGHETTI AMB CLOÍSSES


INGREDIENTS

  • 500 gr. spaghetti
  • 500 gr.cloísses
  • 5 cullerades d'oli
  • 1 gra d'all
  • un bon ramet de julivert fresc
  • aigua
  • sal
  • pebre
PREPARACIÓ

Netejeu bé les cloísses fins que ja no deixin anar sorra.
Poseu-les en una cassola i tireu-hi per sobre força julivert i l'all ben trinxats.
Tireu-hi mig gotet d'aigua en la que haureu dissolt una mica de sal, afegir l'oli i posar-ho al foc.De tant en tan remenar. Quan totes siguin obertes apartar del foc i deixar en un lloc calent
Coure la pasta amb aigua i sal fins que estiguin al dente. Escorrer i barrejar bé amb les cloísses, tirar-hi per sobre pebre negre molt i una mica més de julivert trinxat Servir ben calent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada