SABEU QUÈ?

Vet aquí que un bon dia,una de les meves filles va decidir - per mí - que jo faria un blog de cuina i com que sempre m'ha agradat
molt estar a prop dels fogons, vaig acceptar. Encara que a la meva edat - en tinc 86 -no crec que pugui ajudar ningú i que potser en els blogs de cuina ja s'ha dit tot, aquí estic i aniré escrivint tot el que he fet durant aquests anys.

diumenge, 25 de juny del 2023

MACARRONS "a la cassola"

 INGREDIENTS

  • Macarrons
  • Cap de costella
  • Ceba i tomàquet pel sofregit
  • 1 grapadet  de moixernons
  • 1/2 pastilla d'avecrem


La diferència amb els macarrons que faríem normalment està en el sabor.
Després de fer el sofregit i afegit el cap de costella posem  els macarrons crus i l'aigua. 
Al coure's amb el sofregit, tal com passa amb l'arròs agafen molt més el gustet i el cap de costella queda tovet i molt amorosit.
Proveu-ho!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada