INGREDIENTS.
- 2 albergínies
- 1 ceba de Figueres
- 200 gr. de tomàquets madurs,sense pell ni llavors
- 150 c.c de vi negre
- 50 gr. xampinyons
- 50 gr. pa ratllat
- 50 gr. formatge fresc
- 50 gr. formatge Feta
- 50 gr. parmesà ratllat
- 2 ous
- all,oli d'oliva,sal,pebre, sucre,pebre vermell,orenga i julivert trinxat.
Partir les albergínies pel mig,al llarg i posar-les al forn.
En una paella,posar-hi una mica d'oli i afegir-hi la ceba i
els xampinyons,deixant-ho estofar a foc baix,posar-hi el tomàquet ratllat,la
sal i el sucre i que cogui..
Hi afegirem la polpa de les alberginies que haurem
escalivat, gardant les pells senceres per tal de poder-les omplir,donar unes
voltes i afegir el vi, a continuació anar-hi posant els formatges a trossets
petits,els pebres,les herbes, i per últim
el vi i el pa ratllat.Donar un parell de voltes i posar-hi els ous batuts Ja ho
podem treure del foc i amb una cullera
omplim les pells amb el farcit i posem el formatge ratllat
per sobre.
Al forn a 180 uns 10 - 15 minuts o fins que s'hagi gratinat.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada