INGREDIENTS.
- 300 gr.de bolets variats
- 200 gr. de farina
- 1 cullerada sopera de llevat
- 3 ous
- 100 gr. formatge Emmental ratllat
- 2 escalunyes
- 75 c.c. de llet
- 100 c.c. oli d'oliva
- 30 gr de sèsam
- all, julivert, sal i pebre
PREPARACIÓ
Posar els bolets en una paella ,tapats i
amb poc foc,`perquè suin i quan estiguin,treure'ls i deixar-los escòrrer; en la
mateixa paella sofregir l'escalunya, l'all i julivert i afegir-hi els bolets.
En un bol, posar-hi els ous i
batre,afegir la farina barrejada amb el llevat, la llet, l'oli, el formaatge i
els bolets, una cosa darrere l'altre, salpebrar i posar en un motlle allargat
(com els de fer plum cake) i espolsar el
sèsam per sobre.
Ja es pot posar al forn escalfat a 175 º
uns 45 minuts.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada