- 750 gr. de farina
- 20 gr. de mantega
- 15 gr. de sal
- 60 gr. de llevat de forner
- 40 cl. d'aigua tèbia
- 3 clares d'ou
PREPARACIÓ
Barrejar la farina, la mantega, la sal i el llevat desfet
amb l'aigua tèbia, fins obtenir una massa llisa.
Partir la pasta en dotze trossos iguals i formar amb cada un un xurro d'uns 40 cm.,aprimat per les puntes. Creuar els extrems com es veu a la foto.
Escalfar el forn a 200º.
Mentres tant posar una olla amb aigua al foc i afegir-hi 50 gr. de bicarbonat de sosa i un pessic de sal.
Quan l'aigua bull tirar-hi els bretzels d'un en un i quan pugen a la superfície treure'ls amb una escumadora i posar-los a la plata del forn previament untada amb una mica d'oli. Pintar-los amb clara d'ou i empolsar-los amb una mica de sal Maldon.
Posar al forn uns 15 minuts que estiguin dauradets.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada