- 300 gr. de farina
- 25 gr. de llevat de forner
- 175 c.c. d'aigua una mica tèbia
- 1 cullerada sopera d'oli
- 1/2 cullerada sopera de sucre
- 1/2 cullerada sopera de sal
- 50 gr. de formatge ratllat
PREPARACIÓ
Posar la farina en un bol i afegir-hi l`aigua amb el llevat i el sucre desfets,remenar, afegir l'oli i la sal i amassar força estona; deixar reposar,tapada amb un drap, uns 20 minuts.
Tornar a amassar afegint-hi 2/3 del formatge, treballar bé,repartir la massa en quatre parts formar panets,posar-los en una placa de forn i deixar créixer en un lloc tebi ,uns 25 minuts.
Tornar a amassar afegint-hi 2/3 del formatge, treballar bé,repartir la massa en quatre parts formar panets,posar-los en una placa de forn i deixar créixer en un lloc tebi ,uns 25 minuts.
Posar la resta del formatge a sobre dels panets i enfornar, uns 25 - 30m minuts amb el forn al màxim(250º)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada