SABEU QUÈ?

Vet aquí que un bon dia,una de les meves filles va decidir - per mí - que jo faria un blog de cuina i com que sempre m'ha agradat
molt estar a prop dels fogons, vaig acceptar. Encara que a la meva edat - en tinc 86 -no crec que pugui ajudar ningú i que potser en els blogs de cuina ja s'ha dit tot, aquí estic i aniré escrivint tot el que he fet durant aquests anys.

divendres, 6 de desembre del 2013

PASTIS DE XOCOLATA I FRUITS SECS


INGREDIENTS

  • 200 gr. de xocolata
  • 125 gr. de sucre
  • 100 gr. de mantega
  • 5  ous
  • 50 gr. d'ametlles torrades
  • 50 gr d'avellanes torrades
  • 50 gr. de nous pelades
  • 25 gr. de farina

PREPARACIÓ

En un cassó desfer la xocolata amb la mantega. Per una altra banda treballar els rovells amb el sucre.Muntar les clares. Ajuntar els ous amb la xocolata, barrejar bé i anar afegint els fruits secs trinxats, la farina i per últim, les clares muntades.Posar al motlle i al forn a 180º uns 30-35 minuts. Comprovar la cocció punxant amb una agulla.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada