INGREDIENTS
- 2 albeergínies
- 1 ceba de Figueres
- 150 ml.de vi negre
- 200 gr. tomàquets madurs pelats i sense llavors
- 50 gr. de pa ratllat
- 50 gr. formatge fresc
- 25 gr. formatge feta
- 50 gr.parmesà
- 50 gr. xampinyons
- 2 ous
- llet,oli,sal,pebre vermell dolç, orenga i julivert trinxat.
PREPARACIÓ
Netejar les albergínies, partir al llarg per la meitat i marcar alguns talls a la polpa per tal de que es coguin millor Posar al forn a 170º fins que estiguin toves.
En una paella ofegar la ceba amb oli, a poc a poc,quan ja gairebé estigui ,afegir els xampinyons trinxats amb la polpa de les albergínies que haurem tret de les pells tenint conte de no trencar-les.
Coure lentament, afegir el tomàquet ,salpebrar i ensucrar lleugerament. Condimentar amb el pebre vermell i
l'orenga,afegir el vi negre i deixar evaporar l'alcohol.
A part, fer una pasteta amb la llet i el pa ratllat i fora del foc barrejar amb els formatges fresc i feta, els ous batuts i el julivert.Afegir a la paella.
Amb aquesta farça, anar omplint les pells de les albergínies,tirar-hi el parmesà per sobre i gratinar al forn.
.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada