SABEU QUÈ?

Vet aquí que un bon dia,una de les meves filles va decidir - per mí - que jo faria un blog de cuina i com que sempre m'ha agradat
molt estar a prop dels fogons, vaig acceptar. Encara que a la meva edat - en tinc 86 -no crec que pugui ajudar ningú i que potser en els blogs de cuina ja s'ha dit tot, aquí estic i aniré escrivint tot el que he fet durant aquests anys.

divendres, 28 de febrer del 2014

COCA DE ROMANÍ

INGREDIENTS

4 ous 
150 gr de sucre 
160 ml d'oli d'oliva 
2 culleradetes de romaní fresc picat 
150 gr de farina  
10 gr llevat royal 
1 culleradeta de sal 
sucre glacé per decorar 

PREPARACIÓ 

Batem els ous juntament amb el sucre fins a obtenir una barreja blanquinosa. Seguidament afegirem l'oli a poc a poc i el romaní picat. Afegirem la farina, el llevat i la sal tamissades. Untem un motlle amb oli o mantega i afegirem la massa. Enfornarem uns 40 minuts a 160 º, o fins que al punxar amb un escuradents aquest surti sec. Un cop estigui fet desmotllarem i deixarem refredar sobre d'una reixeta. I per acabar empolsarem amb una mica de sucre glacé . 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada