SABEU QUÈ?

Vet aquí que un bon dia,una de les meves filles va decidir - per mí - que jo faria un blog de cuina i com que sempre m'ha agradat
molt estar a prop dels fogons, vaig acceptar. Encara que a la meva edat - en tinc 86 -no crec que pugui ajudar ningú i que potser en els blogs de cuina ja s'ha dit tot, aquí estic i aniré escrivint tot el que he fet durant aquests anys.

divendres, 16 d’agost del 2013

GOTETS DE CEBA I FORMATGE


INGREDIENTS

  • 1/2 kg. de cebes
  • 100 gr. de formatge d'untar
  • 100 gr. crema de Camembert
  • 3 cullerades sucre morè
  • oli

PREPARACIÓ

Tallar la ceba en juliana, posar-la a la paella amb una mica d'oli i fer coure, tapada amb foc  molt baix.
Quan ja sigui gairebé cuita, afegir-hi  el sucre i deixar coure fins que sigui rossa i caramel·litzada.
A part, barrejar els dos formatges, fins que sigui un de sol.
Servir en gotets petits, ceba al fons i a sobre una capa de formatge.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada