- 100 gr. de mantega
- 125 gr.de sucre
- 2 ous
- 1 culleradeta de les de cafè de vainilla
- 100 gr. d'ametlla ratllada
- 1 culleradeta de canyella
- 1/2 culleradeta de coriandre
- 1/2 culleradeta de cardamom
- 1/2 culleradeta de gingebre en pols
- 125 gr. de farina
- 2 cullerades soperes de llevat en pols
- clau en pols només una espolsada
- 1 cullerada de rom
Treballar la mantega amb el sucre i quan estigui ben cremós anar-hi afegint ,un a un i remenant,la vainilla,els ous,l'ametlla,les espècies, la farina amb el llevat i per últim el rom.
Posar-ho en un motlle dels de plum cake, que tindrem untat i enfarinat i al forn pre-escalfat a 200º,uns 10 minuts,tapar amb un paper d'alumini i deixar 30 minuts més a 150 º
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada