SABEU QUÈ?

Vet aquí que un bon dia,una de les meves filles va decidir - per mí - que jo faria un blog de cuina i com que sempre m'ha agradat
molt estar a prop dels fogons, vaig acceptar. Encara que a la meva edat - en tinc 86 -no crec que pugui ajudar ningú i que potser en els blogs de cuina ja s'ha dit tot, aquí estic i aniré escrivint tot el que he fet durant aquests anys.

dimecres, 28 d’agost del 2013

POLLASTRE AMB XAMPANY

INGREDIENTS

  • 1 pollastre
  • 30 gr. de foie-gras
  • 1/2 litre de xampany
  • 1 llauna petita de xampinyons
  • 2 cullerades de nata
  • sal i oli
PREPARACIÓ

Salar i daurar el pollastre, afegir els xampinyons, tallats fins, i el xampany, tapar i coure 15 minuts, afegir el foie-gras. Cinc minuts abans de servir, retirar el pollastre, lligar la salsa amb la nata i tirar-la per damunt del pollastre.


Aquest es un bon plat per aprofitar el xampany que sobri de qualsevol festa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada