SABEU QUÈ?

Vet aquí que un bon dia,una de les meves filles va decidir - per mí - que jo faria un blog de cuina i com que sempre m'ha agradat
molt estar a prop dels fogons, vaig acceptar. Encara que a la meva edat - en tinc 86 -no crec que pugui ajudar ningú i que potser en els blogs de cuina ja s'ha dit tot, aquí estic i aniré escrivint tot el que he fet durant aquests anys.

divendres, 4 d’octubre del 2013

GASPATXO


INGREDIENTS
  • 1.kg. de tomàquets
  • 1 pebrot verd
  • 1 cogombre
  • 1 ceba
  • 1 gra d'all
  • 3 cullerades d'oli d'oliva
  • vinagre
  • sal 
  • aigua
PREPARACIÓ

Triturar a la batedora totes les verdures, afegir la sal, l'oli i el vinagre segons el que ens agradi.
Quan ja està llest, si el volem més fi,el passarem pel colador xinès.
L'aigua s'hi ha d'afegir si resulta massa espès.Quan es pren a l'estiu per apaivagar la calor,a més a més s'hi posen glaçons.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada