SABEU QUÈ?

Vet aquí que un bon dia,una de les meves filles va decidir - per mí - que jo faria un blog de cuina i com que sempre m'ha agradat
molt estar a prop dels fogons, vaig acceptar. Encara que a la meva edat - en tinc 86 -no crec que pugui ajudar ningú i que potser en els blogs de cuina ja s'ha dit tot, aquí estic i aniré escrivint tot el que he fet durant aquests anys.

dijous, 10 d’octubre del 2013

XAMPINYONS FARCITS


INGREDIENTS

  • 1/4 de kg. de xampinyons
  • 1/4 de kg. de carn picada de porc
  • 1 got de salsa beixamel
  • pesto sense oli ( pinyons, alfàbrega i formatge ratllat)
  • oli
  • uns quants pinyons per decorar
PREPARACIÓ

Netejar els xampinyons i amb una cullera, treure els troncs i reservar.
Trinxar els troncs dels xampinyons i barrejar amb la carn picada, fregir-ho amb una mica d'oli.
En una altra paella i amb poc oli, anar fregint els barrets dels xampinyons de cara amunt i no massa.
Omplir les cassoletes amb el farcit,posar-hi una cullerada de beixamel a sobre i ho tapem amb el pesto,quatre pinyons i gratinar.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada