INGREDIENTS
- 3/4 de kilo de carbassa
- 1 manat de cebes tendres
- 1 pastanaga
- 3 cullerades de mantega
- 1 cullerada petita de gingebre fresc ratllat
- 1 l. de caldo vegetal
- sal, pebre, nou moscada i canyella en pols
- 1 gra d'all
- 150 gr.de crema de llet
- 1 llauna de llet de coco
PREPARACIÓ
Pelar i treure les llavors de la carbassa i tallar-la a daus petits. Reservar..Pelar les cebes i la pastanaga i ta-llarles petites també. Sofregir la ceba amb la mantega i quan sigui toveta, afegir la carbassa, la pastanaga i el gingebre i donar unes quantes voltes ,durant uns dos minuts.Afegir el brou, la sal, les espècies i l'all molt trinxat.Tapar i coure 20 minuts.
Quan és cuit,escórrer-ho i reservar el suc per si ens fa falta després.Triturar fins fer un puré , afegir la crema de llet i la llet de coco.Fer bullir un minut, rectificar de sal i pebre i servir.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada